Útkövető

Tartalom megjelenítő

Szolgáltatásaink

A magyar Private Banking piacon elsőként, 1996-ban hozta létre a Raiffeisen Bank Private Banking üzletágát, új fejezetet nyitva a magánszemélyek hazai kiszolgálásában.

A Friedrich Wilhelm Raiffeisen szolgáltatásai négy pillérre épülnek, ötvözve a kereskedelmi és a befektetési banki szolgáltatások teljes körét:

Klasszikus pénzügyi szolgáltatások

A számlavezetés teljes spektrumát felölelő, minden igényt kielégítő kereskedelmi banki szolgáltatásokat kínálunk.

Befektetési szolgáltatások

Komplex befektetési szolgáltatásaink azt biztosítják, hogy a lehető legváltozatosabb kockázati paletta segítségével Ön szabadon mozgathassa vagyonelemeit mindenkori hozamelvárásának és diverzifikációs igényének megfelelően.

Finanszírozási szolgáltatások

Sztenderd hiteltermékeink között a hitelkártyához kapcsolódó hiteleken túl megtalálhatóak az értékpapír és lekötött betét fedezete mellett nyújtott hitelkonstrukciók is. Vállaljuk speciális hiteligények befogadását, egyedi és összetett hitelkonstrukciók kialakítását is.

Kényelmi és kiegészítő szolgáltatások

Jogi és adótanácsadásunk, hírlevél-és Art Banking-szolgáltatásunk, telefonos banki szolgáltatásunk - Raiffeisen Private Direkt - gondoskodik kényelméről és biztonságáról. Exkluzív rendezvényeink célja az Ön szórakoztatása és autentikus szakmai tájékoztatása.