Útkövető

Tartalom megjelenítő

Hitelkártya

A Platina fedezetlen hitelkártya termék 2021.01.04-től újra igényelhető. A részletekért, kérjük, keresse személyes banki tanácsadóját.

A Private Banking ügyfelek részére igénybe vehető hiteltermékek igénylésének befogadása, bírálata és folyósítása zavartalan.

 

Mastercard Platina Hitelkártya vásárláshoz óvadék fedezettel

 

Világszerte használhatja vásárlásra, készpénzfelvételre Mastercard® emblémával ellátott elfogadóhelyeken.

Hitelkártya számlájához akár 5 millió forintos hitelkeretet is igényelhet. THM:29,90%1

 

A Platina Hitelkártya exkluzív szolgáltatásokat és kiemelt kedvezményeket nyújt:

  • A LoungeKey szolgáltatással utazásai során világszerte több száz reptéri váróba léphet be, díjfizetés ellenében, bármely repülőtársasággal utazik, bármilyen jeggyel rendelkezik. A szolgáltatás regisztrációt követően vehető igénybe. Részletes tájékoztatónkat és a LoungeKey használatáról szóló útmutatónkat eléri itt:

LoungeKey útmutató

  • Ha felmutatja kártyáját, partnerével együtt ingyen léphet be a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Sky Court terminálján található Mastercard Lounge-ba, valamint a Bécsi Nemzetközi Repülőtér Vienna Lounge és SKY Lounge várójába, ahol exkluzív környezetben töltheti el a repülés előtti várakozási időt.
  • Kiemelt fedezeti összegű utazási-, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást tartalmaz. A Platina kártyák között egyedülálló módon a balesetbiztosítás aktív sporttevékenységekre is kiterjed (például vadvízi kajak-kenu, rafting, vitorlázás, jetski, vízisí), fedezi a külföldi egészségügyi ellátások költségét is.
  • Számos állandó és időszakos kedvezmény várja a Mastercard Prémiumprogramban.
  • Igénybe veheti a Mastercard Premium Club nemzetközi, platina fokozatú kedvezményeit, többek között a világ egyik vezető autókölcsönzőjénél, a Hertznél 147 országban. A kedvezmény igénybevételéhez kérjük, regisztráljon itt.
  • Az AVIS autókölcsönzőnél szintén exkluzív kedvezmények várják Önt. A kedvezmény igénybevételéhez kérjük, regisztráljon itt.
  • A Mastercard Global Service™ szolgáltatások világszerte, a nap 24 órájában, segítséget nyújtanak Önnek akár kártyája elvesztése esetén is.

 

Hasznos linkek

A Private Banking díjakat, kondíciókat ide kattintva tekintheti meg.

Tájékoztató az Európán kívüli kártyahasználat biztonsági előírásáról

Hasznos tudnivalók Betétikártya-szolgáltatáshoz és Hitelkártyákhoz

Bankkártyás csoportos utasbiztosítás

 

Apple Pay-jel gyorsan és biztonságosan fizethet

          Regisztrálja Raiffeisen bankkártyáját az Apple Wallet alkalmazásban és fizessen Apple Pay-jel!
Részletekért kattintson ide!

 

RaiPay androidos mobilfizetés a Raiffeisen Banknál

     Gyors és biztonságos fizetés Raiffeisen Mastercard bankkártyával.
Részletekért kattintson ide!

 

1 Hitelkeret 1 000 000 Ft, kamat 1,75%, éves kártyadíj 45 729 Ft. A THM számításnál figyelembe vett elszámolási időszak minden hónap 25. napjától a következő hónap 25. napjáig tart. Amennyiben a határnap nem banki munkanap, az azt közvetlenül megelőző banki munkanapot kell figyelembe venni az elszámolási időszak számításánál.