Útkövető

Tartalom megjelenítő

A Raiffeisen Private Banking a magyarországi privátbanki piac egyik legnagyobb és egyben legrégebbi szereplője, a Raiffeisen Bank egyik legsikeresebb üzleti területe.

Miért a Raiffeisen Private Banking?

Ügyfeleink egybehangzóan igazolják vissza azon értékeket, amelyek több mint 130 éve ennek a speciális bankkapcsolatnak az alapjait jelentik, és amelyeket a kezdetektől képviselünk.

 

Történetünk

Több, mint 25 éve meghatározó pozíciót töltünk be a magyar private banking piacon.

A Raiffeisen Bank 1886-ban Ausztriában fogadta első ügyfelét, majd száz évvel később hazánkban is megnyitotta kapuit. Elsőként lépve a private banking piacra, a Raiffeisen Bank 1996-ban létrehozta Private Banking üzletágát, új fejezetet nyitva a magánszemélyek hazai kiszolgálásában.

 

Kapcsolat

Személyes tanácsadóink országszerte várják ügyfeleinket a private banking bankfiókokban, valamint igény esetén, előzetes telefonos egyeztetés után házhoz is mennek az ország bármely pontján.

 

Szolgáltatásaink

A klasszikus pénzügyi szolgáltatások mellett a pénzügyi piac meghatározó szereplőjeként magas színvonalú befektetési, finanszírozási és kényelmi – kiegészítő szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleinknek.

 

Hírlevél

Naprakész információkat nyújtunk Ügyfeleinknek.