Útkövető

Tartalom megjelenítő

Kathrein Privatbank

Bankszámlanyitás Ausztriában - a Raiffeisen Private Banking ajánlásával

A Kathrein Privatbank a Raiffeisen Bank International kizárólagos tulajdonában álló leányvállalata, amely a Raiffeisen leánybankok kapcsolt vállalataként ötvözi egy agilis, független és szolgáltatásorientált intézmény előnyeit egy tőkeerős, nemzetközi bankcsoport által garantált biztonsággal és hálózattal.

A Kathrein Privatbank, a Raiffeisen Private Banking együttműködő partnereként kínál nemzetközi pénz- és tőkepiaci, valamint vagyonkezelési szolgáltatásokat Ausztriában.
 

Kathrein Privatbank

A bécsi székhelyű bankot Carl Kathrein alapította 1924-ben, amely mára Ausztria egyik vezető privátbanki szolgáltatója. A bank főtevékenysége a magán, vállalati, intézményi, valamint magánalapítványi vagyonok kezelése és befektetési tanácsadása.

Független szervezetek díjai tanúsítják a bank lehető legmagasabb szintű befektetési szolgáltatásait és meghatározó piaci szerepét Ausztriában.
 

Befektetési tanácsadás, vagyonkezelés

A befektetési tanácsadás és vagyonkezelés során a bank arra összpontosít, hogy helyzetének, igényeinek mindenkor megfelelő befektetési stratégiával segítse ügyfelét. A folyamatot rendszeres kimutatások teszik átláthatóvá.

 

Befektetési alapok

A befektetési alapok átfogó szolgáltatójaként a Kathrein Privatbank személyre szabott konstrukciókat kínál a nyilvános és speciális alapok terén. A befektetési alapok kiválasztását az ügyfél hozamcéljának, befektetési időtávjának és elképzeléseinek megfelelően alakítja ki.
 

Nemzetközi finanszírozási szolgáltatások

Jelzálog és értékpapír fedezetével nyújtott hitelek, illetve egyedi finanszírozási konstrukciók, ahol a biztosítékként többek között fizikai arany, műalkotás, borkészlet is nyújtható.
 

Kathrein Family Office

A Kathrein Family Office átfogó megoldásokat kínál az ügyfelek életének minden szakaszában a vagyonok tervezéséhez, kezeléséhez. Legyen szó öröklésről, vagyonmegosztásról vagy pénzügyi tervezésről, a tapasztalt szakértői csapat ezeken a területeken is támogatást nyújt. Kiterjedt szakértői hálózatát (ügyvédek, adótanácsadók, könyvelők és ingatlan specialisták) is az ügyfelek rendelkezésére bocsátja a legmagasabb minőséget és hozzáértést biztosítva.
 

Fenntartható befektetések

A Kathrein Privatbank elkötelezett a társadalmilag felelős befektetések mellett, fenntartható termékek széles körét kínálja ügyfelei igényeinek és elvárásainak megfelelően kialakított portfoliókban, valamint vagyonkezelésekben.

Örömmel fogadjuk megkeresését!
Segítünk a kapcsolatfelvételben! Kérjük, ehhez keresse privátbanki kapcsolattartóját vagy írjon a privatebanking@raiffeisen.hu e-mail címre!

Kathrein Privatbank Aktiengesellschaft
Wipplingerstraße 25
1010 Vienna

Kapcsolattartó: Fazekas Boldizsár
Tel: +43-1-534-51-321
Mobil: +43-676-83-191-321
E-mail: boldizsar.fazekas@kathrein.at
www.kathrein.at