Útkövető

Tartalom megjelenítő

Private Banking Target return vagyonkezelés

Ön megjelöli céljait, mi biztosítjuk az eszközöket

A Target Return vagyonkezelést azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik minimum 20 millió forint likvid vagyonnal rendelkeznek, és vagyonukat legalább egy évre diverzifikált módon kívánják befektetni, olyan módon, hogy a portfólió az általuk preferált éves várható hozamszintet elérje, vagy meghaladja azt.

A Raiffeisen Private Banking a szinergiák kihasználása, a szakértői kör szélesítése, valamint költséghatékonysági okokból tanácsadóként igénybe veszi az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. (Tanácsadó) szolgáltatásait.

A regionális alapkezelési piacon piacvezető tanácsadó speciális alapjaiból a hozamelvárás függvényében felépített portfóliók aktív befektetési menedzsmentet valósítanak meg. Az alapok - melyek kizárólag a Raiffeisen Private Banking kínálatában és kizárólag vagyonkezelési szolgáltatás igénybevétele esetén érhetők el - target return, vagy target return szemléletben kezelt alapok.

Az egyes portfóliók összetételét az ügyfeleink által preferált éves várható hozamszint határozza meg. A Tanácsadó az alapokból képzett portfólió egy éves időtávon várható hozamát ügyfeleink elvárásait meghaladó szinten optimalizálja. Az alapok szintjén megvalósuló aktív portfólió menedzsment mellett a Tanácsadó - a piaci változások függvényében - rendszeres időközönként felülvizsgálja az egyes hozamokhoz rendelt portfóliók összetételét, javaslatot tesz az összetétel változtatására. Ezzel a vagyonkezelés az egyedi értékpapírok szintjétől (aktív befektetési politikát folytató, speciális alapok), egészen a globális folyamatok szintjéig (a hozamcélhoz rendelt portfóliót alkotó alapok aktív menedzsmentje) gyors és hatékony eszköz arra, hogy az előre megjelölt hozamcél elérhetővé váljon ügyfeleink számára.