Útkövető

Tartalom megjelenítő

Private Banking befektetési szolgáltatások

Befektetési tanácsadóink felkészültsége ügyfeleink bizalmának alapja

Csak úgy lehet jó és hosszú távon is megnyugtató döntéseket hozni, ha a lehetőségek teljes spektrumát ismerjük. A pénzügyi műveletek azon bonyolult - időt és állandó figyelmet igénylő - mozzanatait, amelyek a vagyon megőrzését, illetve gyarapítását célozzák, csak szakemberek képesek valóban hatékonyan átlátni.

Befektetési tanácsadóink azokat a pénzügyi konstrukciókat kutatják és ajánlják, amelyek az Ön vagyonának hosszú távú kezelése szempontjából nélkülözhetetlenek.

Ügyfeleink megtisztelő bizalmának köszönhetően 2023-ban is kiemelkedő mértékben növeltük a gondjainkra bízott vagyon összegét. Így a kezelt vagyon mára meghaladja az 1000 milliárd forintot.

 

Proaktív befektetési tanácsadás
Személyes befektetési tanácsadója proaktívan ellátja Önt a döntésekhez szükséges információkkal, valamint szakmai tapasztalatával segíti a szükséges értékpapírok kiválasztását.
Kockázatvállalási hajlandósága és az elérni kívánt hozam alapján testre szabjuk portfólióját.
Igénye szerint rendszeres, illetve eseti értesítést küldünk megadott elérhetőségeire, ha a piacon olyan információ merül fel, amely portfóliója szempontjából lényeges lehet.

Target return vagyonkezelés
Azon Ügyfeleinknek ajánljuk, akik minimum 20 millió forint likvid vagyonnal rendelkeznek, és vagyonukat legalább egy évre diverzifikált módon kívánják befektetni, olyan módon, hogy a portfólió az általuk preferált éves várható hozamszintet elérje, vagy meghaladja azt.

Értékpapír műveletek online
Internet Brokering szolgáltatásunkkal a világ bármely pontjáról elérheti befektetési számláját az internetbankon keresztül.

Befektetői kérdőív, MiFID
A törvényi előírásoknak és az Európai Unió befektetési szolgáltatásokra vonatkozó ajánlásainak megfelelése céljából, kérjük, töltse ki a Raiffeisen Bank Befektetői (MiFID) kérdőívét, amellyel a Bank felméri az Ön befektetési tapasztalatait és pénzügyi kockázatvállalásának biztonságos mértékét, hogy valóban az Ön számára megfelelő befektetési szolgáltatást adhassa.

Befektetési szabályzatok, szerződések
A befektetési szolgáltatásokra vonatkozó előírásokat és Ügyfeleinkkel kötendő szerződéseink formanyomtatványát összegyűjtve megtalálja honlapunkon.