Útkövető

Tartalom megjelenítő

LoungeKey szolgáltatás

Betétikártya-szolgáltatáshoz [Mastercard World Elite betéti kártya, Mastercard Platina betéti kártya] és Mastercard Platina hitelkártyához

A LoungeKey szolgáltatás igénybevételével élményekkel feltöltött idővé varázsolhatja a várakozást. A LoungeKey weboldala és mobilapplikációja segítségével, FWR Platina betéti/hitelkártyájával és FWR World Elite betétikártyával könnyen és gyorsan hozzáférhet a következő szolgáltatásokhoz, bármely repülőtársasággal utazik, bármilyen jeggyel rendelkezik:

  • belépés több mint 1000 exkluzív reptéri váróba, több mint 120 országban, a világ több mint 400 repterén
  • gasztronómiai, spa és vásárlási lehetőségek és élmények

 

A szolgáltatás díja Raiffeisen Private Banking ügyfelek részére:

  • Mastercard World Elite betéti bankkártya birtokos részére: évente 3 alkalommal díjmentesen*, minden további belépésnél 2023.09.30-ig 32 USD / fő / alkalom, 2023.10.01-től 35 USD / fő / alkalom
  • Mastercard Platina betéti- és hitelkártya birtokos részére: 2023.09.30-ig 32 USD / fő / alkalom, 2023.10.01-től 35 USD / fő / alkalom
  • Kártyabirtokos vendége(i) részére: 2023.09.30-ig 32 USD / fő / alkalom, 2023.10.01-től 35 USD / fő / alkalom

* A 3 díjmentes belépés esetén egy átmeneti 32 USD összegű bankkártyás zárolás keletkezik a kártyához kapcsolt bankszámlán, amely általában maximum 30 napon belül törlődik .
A 3 díjmentes belépés a következőképpen vehető igénybe: 3 belépés a kártyabirtokos által vagy 1 belépés a kártyabirtokos + 2 fő vendég által vagy 2 belépés a kártyabirtokos és az egyik belépésnél +1 fő vendég által.

Ha még nem regisztrált:
   1. Regisztráljon FWR Platina betéti/hitelkártyájával vagy FWR World Elite betétikártyájával a következő weboldalon:

   2. Hozza létre a saját online profilját (felhasználó név és jelszó) a szolgáltatás igénybevételéhez!

   3. Töltse le a LoungKey mobilapplikációt okostelefonjára, az AppStore vagy a Google Play Áruház segítségével.

 

Ha már regisztrált:
   1. Utazásai előtt mindig ellenőrizze a repülőtéren a LoungeKey várók meglétét, elérhetőségét, nyitva tartását és elérhető szolgáltatásait! Ehhez használja a honlapon és a mobilapplikációban található várókeresőt!

  • A LoungeKey szolgáltatás igénybevételére jogosult ügyfelek beengedhető vendégeinek számát az egyes várók külön szabályozzák. Az erre vonatkozó feltételeket a várókeresőben ellenőrizheti.
  • A megengedett tartózkodási időt az egyes várók külön szabályozzák. A konkrét szabályokra vonatkozó bővebb információk a várókeresőben találhatók meg.

    2. Az utazás során a váróba történő belépéshez mutassa fel FWR Platina betéti/hitelkártyáját vagy FWR World Elite betétikártyáját!

Az okostelefonos mobilapplikáció és a honlap használatához online profilt (felhasználónév és jelszó) kell létrehozni a következő weboldalon keresztül.

A regisztráció során az ügyfél jogosultsága a fizetési kártya adatainak megadásával kerül ellenőrzésre, ami a profilhoz tartozó feltételek és az igénybe vehető várók hozzárendelését biztosítja.
Az ellenőrzés hitelesítése az ügyfél részére kibocsátott fizetési kártyával történik. Ezért a regisztráció során a jogosultság ellenőrzése céljából 1$-os átmeneti terhelés történik a kártyán, amely a jogosultság ellenőrzése után (általában 10 munkanapon belül) törlésre kerül.

Az exkluzív várókról a www.airport.mastercard.com oldalon is tájékozódhat, és megkeresheti az utazása során meglátogatni kívánt LoungeKey prémium reptéri várót.
A várókba vendégek beléptetése is engedélyezett. A várókban a bevihető vendégek száma többnyire nem korlátozott. Ettől eltérő szabályozás esetén a szükséges információk a várókeresőben találhatók meg.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a felmerülő költségek pontos megállapítása akkor biztosítható, ha a LoungeKey ügyfél a kártyát a váróba történő belépéskor bemutatja.

LoungeKey mobilalkalmazás felhasználási feltételei
LoungeKey honlap felhasználási feltételei

Kérdéseivel kérjük, forduljon referenséhez vagy hívja a +36-80-455-455-ös számot.